Westerveld fair

Westerveld fair

De Fair 

De Westerveld Fair is vanwege de coronamaatregelen voor dit jaar afgelast. Volgend jaar hopen wij iedereen weer gezond te kunnen verwelkomen.

Dit Pinksterweekend zijn er bijzondere activiteiten te beleven in park Westerveld in Elden tijdens de Westerveld Fair. Het gratis evenement komt elk jaar met een afwisselend programma.

De Westerveld Fair is een openlucht evenement met demonstraties en shows voor het hele gezin. Het programma is geheel afgestemd op activiteiten en demonstraties die met buitenleven te maken hebben. Op de grote speelweide in het park vinden doorlopend presentaties plaats met paarden, schapen, honden en roofvogels. Rondom het demonstratieterrein is een leuke, gevarieerde markt ingericht. Er staan een kramen met brocante artikelen, woonaccessoires, kleding, sieraden en (biologische) streekproducten.

Voor de kinderen en alle ouders is er een toneelvoorstelling, een ballonkunstenaar en een professioneel schminckteam. Kortom de Westerveld Fair is een gezinsevenement met een gevarieerd en aantrekkelijk programma in een prachtige omgeving dat zeker een bezoek waard is.

Datum

mei 23 2021
Expired!

Tijd

11:00 am - 5:00 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ons Adres

MG Houtcreaties
Achterwerf 313
1357 DG Almere

Tel: 06-54923827
Mail: mg.houtcreaties@hotmail.com

Betaalmethodes & Bezorgopties

CONTANT & BANKOVERSCHRIJVING
Komt u uw pakket halen, dan kunt u contact betalen of pinnen. Laat u het pakket verzenden, dan kunt u per bank betalen.
OPHALEN OF VERZENDEN
U kunt uw pakket ophalen in Almere of het per post laten verzenden. (Vraag vooraf even naar de verzendkosten.)